Hockey och konst

Går dessa två ihop? Helt klart då jag är hockeytokig och älskar att måla.

Det har nu varit uppehåll en dryg vecka i SHL men ikväll tar laget i mitt hjärta, Timrå IK, emot Luleå och självklart kommer jag vara på plats. Är inte så många matcher kvar på serien och jag hoppas innerligt att vi håller oss kvar i den övre regionen av SHL och går till slutspel. Drömmen om SM-guld finns där men det är många lag om det så vi får se.

Konst är det jag ägnar mesta av min tid till och då jag är pensionär har jag all tid i världen till det. Försöker nu utforska lite nya tekniker inom fluid art. Finns en hel del och många konstnärer att lära sig av på youtube. Testade härom dagen gradient bakgrund (här kan du se en av konstnärerna som visar tekniken) men blev fiasko fast efter ett försök får man inte ge upp utan bara på det igen. Övning ger färdighet sägs det.

Ibland händer det att mina tankar är mer inne på Timrå IK än vad jag håller på med och då kan resultatet bli som denna.

Timrå IK färger, abstrakt konst, hockey
Timråfärger

Har fått förmånen att hänga några av mina tavlor på Borgsjö Strand Restaurang och Camping.

 

Borgsjö Strand Restaurang och Camping
Borgsjö Strand
Snäcka
Snäcka
Blombukett
Blombukett

Här är några av dom du kan kika på.

De nya ägarna har gjort ett fantastisk jobb och fått stället att återigen blomstra. Torsdag till söndag serveras en härlig lunchbuffé. De har fina campingstugor och numera kan du också hålla konferens där i deras upprustade konferenslokal. Med andra ord väl värt ett besök och jag lovar att maten är supergod med många rätter att välja mellan och ett härligt salladsbord.

Men nu har jag surrat tillräckligt och det är dags för mig att ta en kopp kaffe och fundera på vad mitt nästa projekt ska bli.

Ha det gott

1 reaktion på ”Hockey och konst”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg