Misstag, gratisbild, pixaby

Gör om och gör rätt

Det är en fras jag ofta får ta till i livet. Att göra fel ibland är inte till nackdel alltid utan man lär sig och förhoppningsvis blir det till slut rätt.

Rätt, vad gäller beslut, var när jag bestämde mig för att ta hjälp att bygga min hemsida hos Business Concept. Inte billigt men inte dyrt heller och så här i efterhand är det värt varenda krona då Anders och Maya är så fantastiskt pedagogiska i sitt sätt att lära ut. Dessutom kan jag alltid få support när jag behöver. Ansåg mig vara tekniskt okunnig men dom har fått mig inse att så är inte fallet. Rekommenderar dom varmt så har du funderingar kring att bygga en hemsida ta hjälp av dom.

Gör om och gör rätt är vad jag kommer behöva göra vad gäller hemsidan. Har funderat lite kring synbarheten på Google och igår fick jag min förklaring. Maya och Anders höll en kurs i SEO, sökoptimering och jag fick en hel del aha-upplevelser. Kommer få en rapport av dom där det framgår vilka fel jag gjort och som behöver rättas till. Kan inte nog poängtera deras kunskap, utlärning och deras support. Så tacksam för att jag tog detta steg.

Steg blir det inte men däremot skär då det idag är dags för hemmamatch igen för Timrå IK som tar emot Växjö. Idag vill jag se ett lag med kämpaglöd och lite jävlaranamma. Vi kan inte fortsätta förlora för då är slutspelsplatsen borta och det önskar jag inte. Nåja, jag kommer i alla fall göra allt på plats för att heja fram mitt lag till seger.

Seger blir det nog inte på Melodikrysset som är nästa punkt idag innan förberedelser för matchen.

Önskar er en härlig lördag

1 reaktion på ”Gör om och gör rätt”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg