Cirkeln är sluten

För ca ett år sedan bestämde maken och jag oss för att leta en lägenhet. Kände att huset krävde för mycket av oss på ålderns höst och att få njuta av vårt resterande liv tillsammans utan snöskottning och gräsklippning hägrade.

Först blev det att ställa sig i bostadskö och kolla efter allt som dök upp på den ort vi kände att vi ville flytta till. Fränsta blev det och att hitta en lägenhet som passade oss var inte lätt och som ny i bostadskön svårt att bli etta. Trägen vinner och efter att varit på visningar på en hel del lägenheter har vi nu funnit den som passar oss och som vi stod först på att få. Detta innebär att cirkeln är sluten då lägenheten ligger i det hus som maken bodde i när vi träffades.

När vi då bestämde oss förr att ett liv tillsammans var vad vi båda ville blev det till att söka en större lägenhet då han bodde i en etta. Vi fick en tvåa i samma hus och kort därefter flyttade min yngsta dotter till oss och sökandet efter något större blev aktuellt.

Livet har till idag givit oss många härliga, jobbiga, underbara boenden och stunder tillsammans. Efter några år fick vi en son som har klarat sig fantastiskt bra och nu har ett jobb han trivs med och är ekonomiskt oberoende. Detsamma gäller för min yngsta dotter som förutom ett välbetalt jobb har välsignats med fyra barnbarn, mina barnbarnsbarn. Jag har totalt 5 barnbarn, tre av dom är min äldsta dotters.

Vi ser nu fram emot att njuta i vårt nya boende som sluter cirkeln.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg